NEZABUDNÚŤ ANI NA KONTROLU TECHNIKY

12.04.2018 13:25

NEZABUDNÚŤ ANI NA KONTROLU TECHNIKY

Rozhodnutie vedenia ObFZ Prešov predohrať po skončení jesennej časti stretnutia dvoch jarných kôl sa ukázalo koncom marca ako viac než rozumnné či predvídavé. Počasie začalo totiž priať futbalu až po Veľkonočných sviatkoch a tak nemusíme v okresnom futbale  zatiaľ riešiť problémy s neodohratými zápasmi. Pred jarným výkopom hlásili neregulérnu hraciu plochu ( ihrisko bolo pod vodou) iba zo Žehni, no aj tam sa bude v nedeľu hrať.

Pred jarným výkopom by si mali v kluboch odskúsať s časovým predstihom hlavne pripravenosť počítačovej techniky, ked počas zimnej prestávky "odpočívala"  potom  nie vždy nabehne do optimálneho režimu bez problémov a odporúčame aj  skontrolovať platnosť registračných preukazov. Čas veľmi rýchlo beží, päť rokov uplynie ani sa nenazdáme. V  prípade, že nastane problém s registračným preukazom, rozhodcovia aj kluboví funkcionári vedia, ako postupovat keď je nový reg. preukaz objednaný ( diskutovalo sa o tom na aktíve ŠTK, na ktorom však účasť zástupcov klubov nebola mimoriadná ). Netreba zabúdať ani na ručne zápisy, ktoré sa môžu niekedy zísť..Hráči v treste sa samozrejme žiadnej amnestie od nového predsedu nedočkali ( on ju ani nemôže udeliť ) a tak ich systém ISSF v súčasnosti už do zápisu o stretnutí nepustí. V Úradnej správe ste sa dočítali okrem iného aj "domáce" prostredie Ostrovan ( našli ho v úvode jari v Jarovniciach, kde v nedeľu majú vycestovať Kojatice) a pribudli aj desiati noví rozhodcovia. Pre úplnosť : dvaja rozhodcovia: Lukáš Svat a Kristián Maďar sa počas zimnej prestávky pounuli smerom do regiónu a už túto nedeľu ich čaká zápas v Bystrom (K.Maďar) a v Michaľanoch (L.Svat).

Všetkým mužstvám vo všetkých súťažiach riadených ObFZ Prešov želáme vydarený a úspešný štart do jarnej časti sezóny 2017/2018.

image