SEMINÁR O ZÁKONE O ŠPORTE

04.05.2018 11:37

SEMINÁR O ZÁKONE O ŠPORTE

Zmluvné vzťahy, dane, odvody a špecifiká účtovníctva klubov, zväzov, športovcov, športových odborníkov a dobrovoľníkov v športe”.


Učená právnická spoločnosť  v spolupráci so SFZ, VsFZ, mestom Košice a Prešov organizuje seminár k Zákonu o športe pod názvom “Zákon o športe - zmluvné vzťahy, dane, odvody a špecifiká účtovníctva klubov, zväzov, športovcov, športových odborníkov a dobrovoľníkov v športe”. Podujatia sa okrem iných zúčastia aj Peter Sepeši, Jozef Mihál, Žaneta Surmajová, Jaroslava Lukačovičová a mnoho ďalších osobnosti.

Termíny podujatí :

3. mája 2018 o 09,00 hod., Magistrát mesta Košice, malá zasadačka, ulica SNP 48/2 Košice.

Program seminára v Košiciach,

V Košiciach je organizátor p. Ivan Šulek z referátu školstva, športu a mládeže Magistrátu Mesta Košice, prihlasujte sa na adrese :
ivan.sulek@kosice.sk

4. mája 2018, o09,30 hod., Prešovská univerzita v Prešove (Fakulta športu), Ul. 17. novembra 15, Prešov, miestnosť E223a (budova rektorátu)

Program seminára v Prešove,

V Prešove je p. Michal Semančík z oddelenia školstva, mládeže a športu, prihlasujte sa na adrese michal.semancik2@presov.sk alebo cez prihlasovaci link na stránke UčPS: https://www.ucps.sk/index.php?id=mod_podujatia&action=module&action2=podujatie_info&pid=37