AKTÍV ŠTK

17.07.2018 15:13

AKTÍV ŠTK

AKTÍV ŠTK

Dá sa s veľkou pravdepodobnosťou predpokladať, že na Aktíve ŠTK ObFZ Prešov - uskutoční sa najbližšiu sobotu 14.júla od 9.30 h v zasadačke Obvodného úradu v Prešove ( stará budova býv. ONV) - sa bude živo diskutovať aj o tom, ako sa zreorganizuje najnižšia oblastná súťaž. Najmä kluby zo severu okresu žiadali inováciu, VIII.B liga sa netešila priazni jej účastníkov. Faktom je, že počas leta počet družstiev, ktoré majú záujem účinkovať v VIII.lige stúpol na 27 ( v minulej sezóne ich bolo 12 v VIII.A a 9 - po odstúpení Krásnej Lúky - v VIII.B lige). Pribudli Kojatice, Víťaz, Žehňa - zostúpili z VII.ligy,  Ličartovce, Dulová Ves, Ovčie,Krásna Lúka a další klub zo Žehni.

Ak sa na aktíve ŠTK nič mimoriadne neudeje, potom platí, že najnižšia súťaž sa bude hrať v jeseni v troch skupinách dvojkolovo a na jar príde nadstavba...viac konkretnosti určite odzneje na sobotňajšom aktíve.

image
 

ŠTK vyhodnotila súťaž Fair – Play ObFZ Prešov nasledovne:

VI.liga dospelí: Ľubotice B, VII.liga dospelí: Žipov, VIII.liga dospelí: Jak. Voľa, dorast: Drienov, žiaci: Demjata, Zástupcovia týchto klubov prevezmú na aktíve ŠTK šeky s finančnou odmenou.

image

ELARIN CUP - žiaci U13

Záverečný turnaj sa odohral v Brezovici.

Výsledky:

V.Šariš  - Dulová Ves 1:4, Župčany - Brezovica 2:2, Župčany - Dulová Ves 2:0, Brezovica - Veľký Šariš 2:6, Veľký Šariš - Župčany 5:3, Brezovica - Dulová Ves 1:2.

Poradie: 
1. Dulová Ves 6 b
2. Veľký Šariš 6 b
3. Župčany 4 b
4. Brezovice 1 b
Najlepší brankár: Patrik Šulik - Brezovica
Najlepší hráč: Matúš Ambrózy - Župčany
Najlepší strelec: Damián Sabadšág - Dulova Ves
image
image
image

image