VRÁTILI SA

09.08.2018 12:19

VRÁTILI SA

MYSLIA NA POSTUP

(vz) - Po ročnej prestávke sa do súťaže ObFZ Prešov vrátili futbalisti Dulovej Vsi. V úvodnom kole 8. A ligy sa predstavili v Haniske. Pod Furčou si počínali výborne. Ich priaznivci už pred zápasom tvrdili: „Ideme na postup a určite vyhráme.“ Domáci fanúšikovia sa usmievali, no po pár minútach už bola skutočnosť iná. Sieť Hanisky sa prvýkrát rozvlnila v deviatej  minúte po strele Erika Kapraľa, ktorý si to o sedem minút zopakoval znova. Svoj hetrik zakončil hneď v úvode druhého polčasu. Hostia boli lepším tímom. Po jednom góle ešte pridali Jakubovia Komár a Sokol. Brankár  Dulovej Vsi Štefan Beličák si udržal čisté konto. Novú futbalovú partiu v „Guľvase“ vedie bývalý hráč 1. FC Tatran Prešov Peter Katona, ktorý v tejto sezóne háji farby Partizána Bardejov. Opýtali sme sa ho, aké ciele si dávajú v Dulovej Vsi na prahu novej sezóny?

„Ciele sú tie najvyššie, chceme určite postúpiť a baviť ľudí futbalom, dávať čo najviac gólov, to sa divákom vždy páči a hrať tak, aby to bavilo aj chlapcov na trávniku. Toto sú naše predsavzatia, ktoré sa budeme  snažiť naplniť.“

Ako je to s dochádzkou na tréningy?

„Ja som spokojný, pretože stále mám na tréningu  sedemnásť, osemnásť hráčov, málokto mešká, alebo len tak vynechá tréning. Je tam dobrý  základ. Zatiaľ trénujeme raz do týždňa a uvidíme, ako to bude ďalej“. 

 

image
image