ZATIAĽ 11 OTÁZNIKOV...

28.11.2016 09:36

Pre jedenástich futbalistov najvyššej súťaže Prešovského a Sabinovského okresu bude 10. december 2016 dňom D. Byť v jedenástke vybraných najlepších hráčov bude pre nich dozaista zážitkom, za ktorý budú v budúcnosti vďační, ktorým sa raz pochvália svojím deťom či vnúčatám...

Tak je, desiaty decembrový deň sa blíži, ide o termín na ktorý funkcionári ObFZ Prešov naplánovali Vyhlasovanie tradičnej ankety 3b Jedenástka roka 2016 6. Ligy ObFZ Prešov. Najlepších hráčov zo 6. ligy znova vyhlásia v priestoroch reštaurácie Mladosť pod Kalváriou. Mená jedenástich laureátov sú ešte zahalené rúškom tajomstva, no už existujú indície, ktoré čo to napovedajú. Tri kluby majú dvojnásobné zastúpenie, ani zďaleka však nejde o trojlístok najlepších v tabuľke po jesennej časti sezóny. Tiež prezradíme, že v TOP 11-ke je pomerne veľa úplne nových tvári, čo teda robí jubilejný 15. ročník zaujímavým. Veru, už je to zaujímavé číslo...

Súčasťou akcie bude tiež vyhodnotenie ankety Gól roka 2016, ktorú pripravila televízia TV7. Vlani ju vyhral Peter Kocúrek zo Širokého, mimochodom aj tentoraz je jeden z ponúknutých presných zásahov práve z tohto ihriska, no už nie z kopačky tohto strelca.  

Na záver pripomeňme, že vlani sa stal víťazom ankety Jozef Pokuta z Hermanoviec (na fotografii). Poradí sa mu zopakovať úspech aj v tomto roku?

Na fotografii Viktora Zamborského zo zápasu Drienova (v modrých dresoch) so Šarišskými Bohdanovcami je vidieť až trinástich hráčov. Uvidíme niektorého z nich na pripravovanej akcii?

A ako je to v Záborskom (v červených dresoch)? Nárokujú si na miesto v Jedenástke roka 2016 - ako po minulé roky? A v Petrovanoch, ktoré sú však po jeseni posledné???